Nature Flows


"Heel mooi de analyse! Een herkenbaar en waardevol stuk om te raadplegen bij belangrijke stappen of dilemma's in je leven. Op het werkgebied, maar ook privé. Dankjewel, echt erg blij mee!"


Charlotte - over Nine Star Ki


"Zoals jij een voor een mijn zielskwaliteiten langs ging en wat je daarbij vertelde, dat kwam zó bij mij binnen!"


Karin - over Natuurcoaching

"Wat een bijzondere en inspirerende sessie was dat! Het heeft me inzichten gegeven in wie ik ben, wat ik belangrijk vind en hoe ik omga met bepaalde situaties. Het heeft me geleerd patronen te ontdekken en mezelf verder te ontwikkelen.

Bedankt Nita!"


Paulien - over Nine Star Ki


"Ik wist eerst niet wat ik er precies van moest denken. Ik kende dit helemaal niet. Maar, als ik bij de analyse rood zou moeten omcirkelen wat allemaal klopt, dan zou het hele papier rood zijn. Er valt zoveel op zijn plek. Ik ben echt 'flabbergasted'."


Menno - over Nine Star Ki


"Je rust, vertrouwen en oordeelloos luisterend oor heb ik heel fijn gevonden en heeft mij veel mooie inzichten gegeven waar ik verder mee aan het werk kan."


Saskia - over Natuurcoaching


"Ik lees dingen terug die wel heel herkenbaar zijn. Veel meer dan ik had verwacht, als ik eerlijk ben. Ik kan er echt wat mee."


Erik - over Nine Star Ki


"Wandelen is zoveel meer dan alleen maar stappen zetten. Wanneer Nita een stukje meewandelt op je pad maakt dat vooruitgang mogelijk. Soms helpt het juist even om samen stil te staan. Nita brengt je met haar rustige, aandachtige en gerichte benadering in de juiste richting, ze zorgt voor een moment van bezinning."


Natascha - over Natuurcoaching


"Dingen waar ik vroeger om werd bekritiseerd, blijken gewoon bij mij te horen. Dat is wie ik ben en ik ben goed zoals ik ben. Ik voelde zo'n opluchting. 

Eindelijk. Dit helpt echt om mezelf meer te accepteren."


Ank - over Nine Star Ki