Nature Flows

Nine Star Ki

Kom dichterbij je kern


Nine Star Ki staat bekend als een van de oudste vormen van astrologie en is duizenden jaren geleden ontstaan in China. Je zou het ook als filosofie kunnen bestempelen en zelfs als wetenschap, gezien de natuurkundige wetten die eraan ten grondslag liggen. Er zijn vele studies gedaan naar de stand van de ‘Negen sterren’ en de invloed hiervan op de energie in de kosmos, de elektromagnetische velden op aarde en de invloed hiervan op ons mensen en het leven om ons heen.


Nine Star Ki is een geweldige methode om meer inzicht te krijgen in:

  • Wie je bent – je karakter, je sterke kanten, je valkuilen.
  • Waar je bent – Waar sta jij in je leven? Welke energie is in deze tijd dominant en wat betekent dat voor jou?
  • Welke rol je inneemt – Hoe zit het met de verschillende transformatiefasen en welke rol heb jij in het gezamenlijke proces van ontwikkeling en groei?


Persoonlijk consult


Wil jij meer inzicht in jezelf, je karakter, je emoties, je talenten en gedrag? Sta jij dichtbij jouw kern? Of ben je ervan afgeraakt en zou je weer meer in contact willen komen met jezelf?

Bij een persoonlijk consult doe ik aan de hand van jouw persoonlijke getallen een diepgaande persoonlijke analyse op basis van Nine Star Ki. Je krijgt niet alleen meer inzicht in wie jij werkelijk bent en wat je meebrengt, maar je krijgt ook meer inzicht in veranderingen om ons heen en hoe jij hierin zo goed mogelijk kunt bewegen. Dit geeft (zelf)vertrouwen en biedt handvatten voor jouw natuurlijke ontwikkelproces.


De kosten voor een persoonlijk consult zijn 175 euro, incl. BTW. Hier zijn een Nine Star Ki analyse en een sessie van 1 uur bij inbegrepen.


Teamcoaching


Ik zet Nine Star Ki niet alleen in bij persoonlijke consulten, maar ook voor teamsessies op de werkvloer. Welke elementen zijn aanwezig in een team? Werken zij goed samen? Waar zit eventuele tegenwerking? Vraag je je weleens af waar jij het best in bent en waar je blij van wordt? Als je hier meer inzicht in hebt, dan leer je bewegen vanuit jouw (hoofd)energie.

Als je ervan uit gaat dat alles met elkaar is verbonden, dat alles altijd in beweging is, dan is het de kunst om samen zo goed mogelijk mee te bewegen. Met Nine Star Ki krijg je niet alleen meer inzicht in jezelf, jouw kern en je kunnen, maar ook in het groepsproces en ieders unieke rol hierin.


Meer weten over de mogelijkheden van een in-company sessie? Neem contact op!