Nature Flows

Natuurcoaching

Natuurcoaching helpt om dichterbij jezelf te komen, antwoorden te vinden, keuzes te maken voor jezelf en te werken aan meer persoonlijk geluk. Natuurcoaching is ook heel geschikt bij stressklachten en burn-out.


Individueel coachtraject in de natuur


Als coach begeleid ik jou bij je ontwikkeling en groei. Dat doe ik niet door te vertellen hoe jij iets beter of anders moet doen. Ik ga er namelijk vanuit dat de antwoorden in jou aanwezig zijn, ook al kun je daar zelf nu misschien niet bij. Ik help om die antwoorden naar boven te krijgen. Dat doe ik door te luisteren, vragen te stellen en je te begeleiden op dit pad. Je krijgt meer inzicht in wie jij bent, wat je doet, wat je voelt en waar dit vandaan komt. Je krijgt meer inzicht in je persoonlijke wensen, mogelijkheden en hoe je daar kunt komen.


In de natuur en mét de natuur


Het coachtraject beleven we in de natuur. We werken samen met de natuurlijke omgeving. De mens is verbonden met de natuur, alles is met elkaar verbonden. Tijdens de coachsessies zul je niet alleen merken dat het fijn is om in de natuur te zijn en hoeveel ruimte je hiermee schept. Je ervaart ook de ondersteuning van de natuur en hoe je kunt samenwerken met de elementen.


Kosten


Een persoonlijk coachtraject bestaat uit vijf sessies van 1,5 – 2 uur. We spreken om de paar weken af in het bos, in de omgeving van Baarn/Soest. De kosten van een coachtraject bedragen 495 euro, incl. BTW.