Nature Flows

Coaching en training


Wie ben je en waar sta je? Wat zijn jouw kwaliteiten en waar word je blij van? Steek je jouw energie in de goede dingen? Waar loop je steeds weer tegenaan? Het is waardevol om hier meer inzicht in te krijgen. Het brengt je niet alleen dichter bij jezelf, maar helpt je ook op je levenspad. Het helpt je om keuzes te maken die bij jou passen.


Als je dichterbij jouw natuur wil komen, dan is het heel logisch om de natuur hierbij in te zetten en te beseffen dat alles met elkaar is verbonden. Je kunt in de natuur niet alleen rust en ruimte vinden, ze helpt je ook om dingen in een nieuw perspectief te zien.


Natuurcoaching en Nine Star Ki staan centraal in mijn werk, zowel bij persoonlijke consulten als bij teamsessies. Het zijn bij uitstek methodes die je helpen om dichter bij je kern te komen, nieuwe inzichten te krijgen en jouw eigen kracht en energie centraal te stellen.

NATUURCOACHING

Coaching in de natuur en met behulp van de natuur. Vanuit rust, ruimte en inzicht in eigen kracht ontdek je de weg naar nieuwe mogelijkheden.

NINE STAR KI

Nine Star Ki geeft inzicht in jouw karakter en kwaliteiten. Het helpt om dichtbij jezelf te blijven en te leven vanuit jouw kracht en energie.

STILTE WANDELING

Met dit uurtje mindfulness in de natuur ben je met je aandacht even volledig bij jezelf en de prachtige omgeving. Je komt weer tot rust.